Fantastische opbrengst veiling Balie Oost-Brabant!
18 januari 2021

Fantastische opbrengst veiling Balie Oost-Brabant!

Afgelopen vrijdag heeft de balie in Oost-Brabant heeft een bedrag van 12.000 bijeengebracht voor Lawyers for Lawyers door middel van een veiling tijdens een digitale nieuwjaarsbijeenkomst. Lawyers for Lawyers dankt de Balie Oost-Brabant voor deze fantastische donatie!

Om gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar, had de lokale orde alle advocaten een goed gevulde borreltas toegestuurd. Tijdens de digitale nieuwjaarsborrel werd een veiling gehouden, waarvan de opbrengst bestemd was voor Lawyers for Lawyers. Balieleden konden bieden op de aangeboden items en konden ook via een appje of SMS kenbaar maken een gift te willen storten voor Lawyers for Lawyers.

Zo werd er onder andere een bedrag van €2.000 opgehaald voor het veilig item ‘Koken door de deken en de adjunct-secretaris, inclusief kookschort van Lawyers for Lawyers’. In totaal werd €12.000 bijeengebracht.

Lawyers for Lawyers wil de Orde Oost-Brabant van harte bedanken voor dit prachtige initiatief en het recordbedrag dat de veiling heeft opgebracht. Met donaties als deze kunnen wij advocaten over de hele wereld blijven steunen.

Meer nieuws