Lawyers for Lawyers 30 jaar!
22 april 2016

Lawyers for Lawyers 30 jaar!

Dit jaar viert Lawyers for Lawyers haar 30-jarig jubileum. In de afgelopen 30 jaar stonden wij talloze advocaten bij, namen wij zittingen waar, gingen op fact-finding missies en schreven wij heel veel brieven. De situatie van advocaten is de afgelopen 30 jaar in veel landen helaas verslechterd. Het belang en de omvang van ons werk neemt daardoor toe.

In 2015 voerden wij actie voor meer dan 150 advocaten in 30 landen. Advocaten die werden gearresteerd, aangevallen, veroordeeld en van het tableau werden geschrapt. Lawyers for Lawyers vroeg op alle mogelijke manieren aandacht voor hun situatie: bij de Europese Unie en de Verenigde Naties, bij de Nederlandse Staat en in het land van de advocaat zelf. U kunt meer lezen over onze acties in ons jaarverslag 2015.

Wij kunnen alleen met uw steun, hulp bieden aan al die advocaten die hun beroep niet in vrijheid kunnen uitoefenen. Lawyers for Lawyers is voor haar werkzaamheden volledig afhankelijk van de donaties die wij ontvangen van advocaten en advocatenkantoren. Daarom: Help ons helpen! Bijdragen kan op eenvoudige wijze via de iDEAL-knop op onze website.

Meer nieuws