Dag van de Bedreigde Advocaat - manifestatie en lezing
18 januari 2019

Dag van de Bedreigde Advocaat – manifestatie en lezing

Türkiye

Op 24 januari 2019 vindt de jaarlijkse ‘Dag van de bedreigde advocaat‘ plaats. Dit jaar staat de positie van advocaten in Turkije centraal. Met een manifestatie in Den Haag en lezingen in Den Haag en Amsterdam. Wees erbij!

Manifestatie Den Haag

Komt allen in toga!

Manifestatie bij de Turkse ambassade in Den Haag. Ook zal die dag een petitie worden aangeboden bij de Turkse ambassades en consulaten in verschillende steden binnen en buiten Europa. Wees solidair en kom ook naar de Turkse ambassade!

Start: 16.00 uur
Locatie: Jan Evertstraat 15 in Den Haag.
Verloop: Om 16:20 uur in optocht naar het Paleis van Justitie (Prins Clausplein 60). De manifestatie wordt afgesloten om 16.45 uur.

Lezing met Ruken Gulagaci, advocaat
17:00 uur – 18:00 uur
Locatie: Paleis van Justitie, Prins Clauslaan 60 te Den Haag, zaal H4.

U bent van harte uitgenodigd voor het seminar dat in het kader van de Dag van de bedreigde advocaat wordt georganiseerd in Den Haag. Tijdens dit seminar zal Ruken Gulagaci, advocaat uit Turkije, spreken over de verslechterende situatie van advocaten in Turkije.
Volledig programma en aanmelden (VOL)
18:15 – 19:30 uur – Borrel

Dit jaar zal er ook een lezing georganiseerd worden in Amsterdam:

Lezing met Ramazan Demir, advocaat

U bent van harte uitgenodigd voor het seminar dat in het kader van de Dag van de bedreigde advocaat wordt georganiseerd in Amsterdam. Tijdens dit seminar zal Ramazan Demir, advocaat uit Turkije, spreken over de verslechterende situatie van advocaten in Turkije.
16:00 – 17:00 uur
Locatie: Faculteit der rechtsgeleerdheid, gebouw REC A, zaal A 3.15, Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam
Volledig programma en aanmelden

Meer nieuws uit Türkiye