RUN DAM 2 DAM
6 juni 2016

RUN DAM 2 DAM

Op 18 september 2016 gaat de 32ste editie van de Dam tot Damloop van start. De populaire loop was in minder dan twee uur uitverkocht. Vis jij dit jaar weer achter het net? Dan heb je nu de kans om toch mee te doen. Lawyers for Lawyers heeft 100 deelnemersbewijzen voor de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl (16,09 km).

En misschien nog wel mooier dan de sportieve uitdaging: door je deelname draag je bij aan de ondersteuning van vakgenoten in nood. Met het geld dat we inzamelen helpen we advocaten in het buitenland die worden bedreigd, gehinderd of gearresteerd vanwege hun werk. Denk bijvoorbeeld aan de recent bedreigde advocaten in Turkije. Dus schrijf je in en hol mee!

Inschrijven

Deelnemers kunnen meedoen als individu, maar ook als businessteam (met 5 personen). De kosten per individuele deelname bedragen € 100,-. Klik hier om je in te schrijven!

Sportieve en financiële uitdaging
Wat moet je doen? Je wordt in een van de Lawyers for Lawyers-teams ingedeeld als je een bedrag van € 100 bijdraagt: € 50 voor het deelnemersbewijs en € 50 voor L4L. Dus bij 100 deelnemers betekent dit een opbrengst van € 5.000 voor L4L.

Maar dat bedrag is minimaal; meer mag uiteraard ook! Wij organiseren deze L4L-Dam tot Damloop om zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te rennen voor L4L. Daarom stellen we elk van de deelnemers in de gelegenheid om meer sponsorgeld bijeen te krijgen. Wij streven ernaar om €25.000 op te halen zodat een bijdrage van rond de €200 per persoon aan sponsorgelden geweldig zou zijn.

Sponsors werven
Op onze pagina op PIFWorld, kun je heel gemakkelijk sponsoren werven!

De dag zelf
Op de dag van de Dam tot Dam-loop ontvang je van Lawyers for Lawyers een mooi hardloopshirt gesponsord door de SDU Rechtsorde.
Voor de vijf personen die het meeste sponsorgeld inzamelen en voor degene die de snelste tijd neerzet, hebben wij nog een leuke verrassing!

Wat doen we met het geld?

Het bedrag van € 25.000 (of meer!) zetten we in om ons project voor advocaten in Turkije voort te kunnen zetten. Daarnaast starten we nieuwe projecten, bijvoorbeeld voor advocaten in Oost-Europa. Lees hier meer over onze acties.

Meer nieuws