Hoe kan jij helpen?

Advocaten moeten hun beroep onafhankelijk kunnen uitoefenen. Altijd en overal. Ook als dat tegen het zere been is van autoriteiten, instanties of politieke organisaties. De praktijk is vaak schrikbarend anders. Lawyers for Lawyers komt op voor advocaten die worden bedreigd en gehinderd in hun beroepsuitoefening. Maar dat doen wij niet alleen!

Voor het functioneren van Lawyers for Lawyers zijn, naast directie en bestuur, de focusgroepen essentieel (bestaande uit ca. 50 vrijwilligers, allen advocaat). Voor onze inkomsten zijn wij afhankelijk van giften van (voornamelijk) advocaten en advocatenkantoren. Ook jij kunt bijdragen aan het belangrijke werk van Lawyers for Lawyers!

Word donateur

Lawyers for Lawyers is voor een groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en donateurs en ook jíj kunt ons steunen. Sterker nog, zonder jouw steun kunnen wij ons niet inzetten voor bedreigde advocaten van over de hele wereld. Bekijk hoe jij ons als vrijwilliger kunt helpen op het gebied van juridische of publicitaire zaken. Of steun ons financieel. Dat kan al vanaf 5 euro per maand.

Steun ons als donateur

Focusgroepen

Lawyers for Lawyers komt op voor advocaten die in uiterst moeilijke omstandigheden hun werk moeten doen. Ook jij kunt je inzetten. Door deel te nemen aan een focusgroep en zo ondersteuning te bieden aan ons bekende advocaten. Of door je in te zetten voor advocaten in een bepaalde regio.

Lees meer