Zet je in als vrijwilliger!

Focusgroepen

Iedere advocaat staat voor een vrije en onafhankelijke advocatuur. Sluit je daarom aan bij Lawyers for Lawyers. Als vrijwilliger, om collega’s in het buitenland te steunen. Als donateur. Of door eenmalig mee te doen met een actie of sponsorloop. Lawyers for Lawyers: door advocaten, voor advocaten.

Wat doet een focusgroep?

Lawyers for Lawyers werkt met twee soorten focusgroepen:

  • Project groepen. Een project groep focust op één specifiek project. Een sponsor evenement bijvoorbeeld, of een award ceremonie zoals de Lawyers for Lawyers Award.
  • Regio en landen groepen. Een focusgroep voor een regio of land verzamelt informatie over de situatie van advocaten in een specifieke regio of specifiek land. Deze groep komt ook op voor individuele advocaten waar nodig, bijvoorbeeld door regelmatig brieven te schrijven naar lokale overheden. Maar zij onderhouden ook persoonlijk contact met de betrokken advocaten en sturen observanten naar hun processen.

Jij kan je aansluiten bij een groep op projectbasis, of een regio en landen groep ondersteunen. Lawyers for Lawyers adviseert en ondersteunt alle focusgroepen.

Wie kunnen een focusgroep vormen?

Lawyers for Lawyers heeft momenteel 11 focusgroepen. Elke advocaat kan zich opgeven voor een focusgroep. We nodigen ook advocatenkantoren of Jonge Balie verenigingen uit om zich in te schrijven als focusgroep.

Voor groepen die zich focussen op een specifieke regio of land, zoeken wij naar advocaten met kennis van de specifieke situatie of talenkennis in de regio in kwestie.

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures, maar wij ontmoeten altijd graag gemotiveerde advocaat-vrijwilligers. Neem voor meer informatie contact op met: info@lawyersforlawyers.nl.

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan ons werk?

Als non-profit organisatie zijn we volledig afhankelijk van donaties. Zonder jouw steun kunnen we niet doorgaan met het ondersteunen van bedreigde advocaten van over de hele wereld! Lees hoe je ons financieel kunt steunen.

Doneer

Wil je op een creatieve manier een bijdrage leveren aan ons werk?

Samen met De Nieuwe Gevers werken wij met verschillende gemotiveerde professionals aan interessante en creatieve opdrachten. Lees hier hoe je via De Nieuwe Gevers jouw creatieve vaardigheden voor ons kan inzetten.