Hartelijk dank voor de donatie

Thank you!

Hartelijk dank voor uw donatie aan Lawyers for Lawyers! Als non-profit-organisatie is Lawyers for Lawyers afhankelijk van donaties. Wij zijn dan ook ontzettend blij met alle donaties die wij mogen ontvangen, groot en klein. Wij wensen team NautaDutilh veel succes met de Dam tot Damloop 2024!

Over Lawyers for Lawyers

Een vrije en onafhankelijke advocatuur. Voor iedere advocaat. Waar ook ter wereld. Lawyers for Lawyers is een netwerk van advocaten voor advocaten. Wij komen op voor vakgenoten die in hun beroep worden bedreigd en tegengewerkt. Omdat hun rechten ook onze rechten zijn. Zo verdedigen we samen de rule of law.

Lawyers for Lawyers is een onafhankelijke en non-politieke organisatie die tot doel heeft het goed functioneren van de rechtsstaat te bevorderen door het nastreven van een vrije en onafhankelijke beroepsuitoefening van de advocatuur. Wij doen dit door advocaten, die vanwege hun werk worden gehinderd, wereldwijd te ondersteunen door onder meer door fact finding, trial monitoring, advocacy en capacity building. Ook zetten wij ons op internationaal en nationaal niveau in voor het bevorderen van de universele kernwaarden die aan de advocatuur ten grondslag liggen, conform relevante internationale rechtsnormen.

Lawyers for Lawyers is een door het CBF Erkend Goed Doel. U kunt er dus van op aan dat er verantwoord met uw geld wordt omgegaan. Voor de Belastingdienst zijn wij een algemeen nut beogende instelling (ANBI, RSIN 814056453). Dit levert donateurs onder bepaalde voorwaarden belastingvoordeel op.